Hotels-Belgium photoguides :  Brussels    Bruges    Antwerp    Ghent

HOTELS in ANTWERP

(back to Hotels Antwerp homepage)
 

HOTEL PLAZA ****Geniet van Antwerpen in een hemels hotel

Mooie, grote, luxueuze kamers in het centrum van Antwerpen, op wandelafstand van de toeristische bezienswaardigheden, de winkelstraten en de vele restaurants, dat is het Plaza Hotel!

Het Plaza Hotel staat voor Antwerpse hoteltraditie bij uitstek, waar het persoonlijke contact boven alle gestandaardiseerde hotelwetten verheven staat. De permanente aanwezigheid van Martine Goethals, eigenares-zaakvoerster, vertaalt zich in een uitgesproken gevoel voor service van alle medewerkers.

Zoals Antwerpen het Plaza Hotel kent, kent Plaza Hotel Antwerpen. Vanuit onze Antwerpse wortels lichten wij u deskundig in over bezienswaardigheden en evenementen, zijn wij uw gids bij uw keuze uit de ontelbare restaurants, en geven wij u de tip voor een geslaagde avond. In onze "Orangerie" vergasten wij u elke morgen op méér dan gewoon buffetontbijt. U kan uw keuze maken uit het warme en koude assortiment, met ondermeer zalm en verse fruitsalade.

Relaxen kan u 's avonds in de "Victoria-bar". Met een glaasje en wat hapjes geniet u van het wijnrode Engelse interieur, dat een ontspannen sfeer creëert.

Onze royale, stijlvolle kamers zijn uitgerust met zithoek, radio, televisie, telefoon met directe buitenlijn, safe en minibar. Alle badkamers, met bad en douche, zijn voorzien van haardroger en zacht badlinnen. Omkleden kan u zich in een heuse walk-in dressing room. Indien u dit wenst, kan u beschikken over een kamer met terras

Het Plaza Hotel ligt centraal aan de met kastanjelaars afgezoomde Charlottalei, op wandelafstand van alle toeristische bezienswaardigheden, de winkelstraten, de diamantwijk en het geanimeerde uitgaansleven. Vanop de Antwerpse ring bereikt u ons in een oogwenk via de grote invalswegen. Uw wagen kan in onze ondergrondse parking. Plaatsen zijn beperkt en moeten gereserveerd worden.

ARRANGEMENTEN
HONEYMOON ARRANGEMENT
Inbegrepen : 

  • Overnachting in een Waterbedsuite 
  • Uitgebreid ontbijtbuffet (voor de langslapers... tot 11u)
  • Een heerlijke koele fles champagne op de kamer 
  • Echte Belgische Bonbons per kamer om van te snoepen

Prijs per persoon 99 EUR
Geldigheid elke vrijdag, zaterdag en zondag geldig. Elke dag in januari, juli en augustus.

plaza-map.jpg (11974 bytes)Location :
Charlottalei 43-49
2018 Antwerpen

Parking : slechts 16 EUR/dag (24 h)
 

 

 

 

 


In de kamerprijzen zijn inbegrepen : service, ontbijt en taksen.


© Copyright Hotels-Belgium.com and Arakea.com.
Design by The Manta