Hotels-Belgium photoguides:  Brussels    Bruges    Antwerp    Ghent

HOTELS in BRUGGE

(back to Hotels Bruges homepage)
 

Hotel TER REIEN *** 

De naam 'Ter Reien' zegt het al, dit hotel heeft een unieke ligging aan één van Brugge's mooiste reien, de Sint-Annarei. Reken daarbij nog de korte afstand naar de Markt en de Burg (op +/- 500 m) en u heeft al 2 redenen om ons te bezoeken. Ongetwijfeld wordt ook u gecharmeerd door onze comfortabele kamers met frontaal kanaalzicht of door de fraaie binnenkoer. Het persoonlijk onthaal en het royaal ontbijtbuffet zullen daar zeker ook toe bijdragen.

Een overheerlijk ontbijtbuffet wordt geserveerd tussen 8 en 10u (10h30 in het weekend). U kan zichzelf bedienen met koffie, verschillende soorten thee, vruchtensap, gekookte eitjes, diverse broodsoorten, granen, yoghurt, zoet en hartig beleg, ... Een vleugje klassieke muziek zorgt ervoor dat de dag mooi begint.

Bij mooi weer wordt het ontbijt ook geserveerd op de binnenkoer. Temidden van het groen en de houten meubeltjes en waant u zich op een zuiders terrasje. Hier zorgen de vogeltjes voor de vrolijke noot. Het zicht op de reien krijgt u er hier gratis bij.

De eigenaars en het personeel staan borg voor een vriendelijke ontvangst. U kan hier terecht voor éinsider-tips' over de gezelligste restaurantjes, de leukste bezienswaardigheden en nog zoveel meer. Wij houden van Brugge en we zullen ons best doen om ook u ervan te overtuigen dat Brugge een van de mooiste steden ter wereld is.

Een deel van het hotel is nieuw, maar de kamers liggen in een prachtig gerenoveerd gebouw dat al een hele geschiedenis achter zich heeft. Getuige daarvan zijn onder andere het charmante prieeltje waarin de suite gehuistvest is en de prachtige oude glasramen. Het gezellige karakter wordt nog benadrukt door het gebruik van antieke meubeltjes en bloemendecoratie.

Wij hebben verschillende types modern ingerichte kamers, die geprijsd zijn al naargelang ligging, grootte en comfort. Iedere kamer is een beetje anders. En we zijn eerlijk, de meeste badkamers met douche zijn niet erg groot, maar bieden al het nodige (douche, toilet en lavabo).

Alle kamers beschikken over wifi, satelliettelevisie, radio en telefoon. Het hotel telt 2 verdiepingen. Alle kamers van de 1e en 2e verdieping zijn bereikbaar met de lift. De kamers zijn rustig.

In de lobby kan men gebruik maken van een internet computer.

Aan de kant van de reien kan je alleen maar gestoord worden door de bootjes (vanaf 10h), aan de binnenkoer hoor je helemaal geen verkeer en de Molenmeers is geen erg drukke straat.

Kamerprijzen en beschikbaarheden

 


 


© Copyright Hotels-Belgium.com and Arakea.com.
Design by The Manta